Kantspiller Hedvig Nøtsund Carlsen er klar for to år i grønt. Hedvig kommer fra Kragerø sin meget gode 2001 årgang. I sesongen 2020-21 fikk hun kjenne på 1 div spill for Gjerpen og viste der at hun har nivået inne.  

Hedvig er meget godt trent med en veldig god spenst i tillegg at hun er meget rask. Hun har vist at hun holder et meget høyt nivå som en toveis kantspiller på våre treninger. Hedvig har alle forutsetninger for å lykkes og nå langt som håndballspiller. Som trener ser jeg frem til få muligheten til å utvikle Hedvig sammen med resten av laget. Jeg er veldig fornøyd med at Hedvig valgte Fjellhammer for de 2 neste sesongene, sier trener Tom Fokstuen.

Selv sier Hedvig om signering med Fjellhammer IL: Jeg gleder meg veldig til å starte i Fjellhammer, det virker som en klubb med ambisjoner og godt treningsmiljø! Jeg har fått ett veldig godt inntrykk av alle jentene og trenerteamet de treningene jeg har vært på! Jeg ser frem til å utvikle meg som håndballspiller og forhåpentligvis bidra på banen. Og ikke minst ha det gøy med jentene!