Høyre bakspiller Mia Westgaard er klar for to år i grønt. «Mia er en meget spennende venstrehendt bakspiller som er 186 cm på strømpelesten», sier trener Tom Fokstuen.

Mia har allerede vært innom på prøvetrening og har fått et godt inntrykk av laget og klubben. «Jeg gleder meg masse til å spille for Fjellhammer, og har blitt veldig godt tatt imot av spillerne. Tom og resten av trenerteamet har gitt et utrolig bra førsteinntrykk. Jeg håper at sesongen som kommer blir så normal som mulig, og at jeg kan bidra til å styrke laget», sier Mia om signeringen.

Tom sier videre: «Jeg fulgt Mia siden jeg så henne spille REG NM for 17 åringer som gikk 04.- 06.05 2018 på Sotra Arena i Bergen. Da så jeg en ung venstrehendt bakspiller som hadde mange gode kvaliteter og litt X-faktor. Mia har allerede kjent litt på Rema1000-ligaen gjennom sin tid i Sola, noe som viser hvilke kvaliteter som bor i henne. Mia hadde henvendelser fra andre klubber, blant annet fra lag i Rema1000-ligaen, men valgte til slutt oss og spill i 1. divisjon. Jeg er veldig glad Mia har valgt å signere for Fjellhammer og ser frem til å få utvikle henne sammen med resten av laget», sier en meget fornøyd Tom Fokstuen.

Foto: Kenneth McDowell / handballfoto @handballfoto