Marie Pettersen Olstad er bakspilleren fra Storhamar som nå har signert for Fjellhammer IL.

Marie Pettersen Olstad er en ung spiller med mange spennende år foran seg. Hun har vært på et par prøvetrening med damelaget og fått en inntrykk av hvordan det er å være spiller i klubben. Sportslig leder Karl-Rikard Sillén tok en prat med både Marie og trener Tom Fokstuen.

Marie forteller:
Jeg har vært Storhamar spiller i hele mitt liv og det har vært en bra klubb for meg i alle barne- og ungdomsår. Nå er jeg klar for å ta steget videre og få nye utfordringer i Fjellhammer. Inntrykket mitt er at det er en ung og seriøs spillergruppe med stort potensial. Jeg ser frem til å kunne bidra med godt spill og mye håndballglede.

Jeg har stor tro på at dette er en klubb jeg kan utvikle meg som håndballspiller sammen med mine kommende medspillere og trenere. Jeg gleder meg!

Tom Fokstuen er også fornøyd med signeringen av bakspilleren.

Marie har alle forutsetninger til å nå langt. Det hun har vist på treningene med oss. Marie er allerede en dyktig toveisspiller med god fysikk og et meget bra blikk for spillet. Jeg er veldig fornøyd at vi har fått Marie på plass i Fjellhammer. Hun vil passe godt inn i gruppa og laget. Vi ønsket å få hennes signatur fordi hun er en god spiller som passer godt inn i den profilen vi ønsker ha i laget, sier Tom Fokstuen.

Velkommen til Fjellhammer IL, Marie!