Vi er meget fornøyde med at Glasø resigner avtalen med Fjellhammer IL. Linjespilleren med grønt hjerte er en viktig bidragsyter i klubben og har trenerverv på yngre lag i tillegg til å være toppidrettsutøver på Fjellhammers damelag.

«Christine har alle forutsetninger til å bli en toveisspiller av meget høy kvalitet. Hun har god plasseringsevne, god basisteknikk og en meget god avslutningsteknikk som jeg har stor tro på at hun vil utvikle videre kommende sesonger», sier trener Tom Fokstuen.

Glasø er en ekte Fjellhammer jente som har gått gradene fra barnehåndball til senior i klubben

Tom Fokstuen

«Det er en ung og lovende spillergruppe som jeg har stor tro på at kommer til å heve seg. Med Tom Fokstuen i spissen tror jeg vi som lag kommer til å løfte oss flere hakk neste sesong. Jeg gleder meg til fortsettelsen i grønt», sier Christine.

Foto: Arild Hagen
Foto: Arild Hagen
Foto: Arild Hagen