Fjellhammer har signert Shannen Sanchutha Jeiharan på utlån fra Rælingen håndballklubb for sesongen 21/22. Dette er veldig bra og flott at vi med et godt samarbeid fått til en fin løsning for Sanchu, sier sportsjef Kalle.

Sanchu er en superrask kantspiller som ambisiøs og dedikert i arbeidet sitt. Hennes styrker er fart og kontringstyrke og er i tråd med den profilen vi har sett etter med tanke på spillestil. Utlånet kommer i stand etter god dialog med Rælingen sin hovedtrener Ane Mällberg. Sanchu har alle forutsetninger for å utvikle seg og ta nye steg i kommende sesong.

Jeg er virkelig glad for at hun er på plass og er en av flere nye spillere som er på gang inn til Fjellhammer, sier hovedtrener Tom Fokstuen

Vi er glade for at Sanchu får et godt sted å være for å ta det neste steget i utviklingen sin. Hun har sammen med vår hovedtrener Ane Mällberg vurdert flere alternative 1.divisjonsklubber i forhold til et utlån. Vi har jo et veldig godt forhold til Tom Fokstuen, og også Sanchu kjenner han, så dette tegnet å være det beste alternativet. Det blir lettere for vårt trenerteam å følge utviklingen hennes når vi geografisk er nær hverandre, sier Svein Strømberg, sportsjef for Rælingens elitelag som nå blir til Romerike Topphåndballklubb. Sanchu kan ved behov returnere til elitesatsingen via utlånet fra Rælingen i løpet av kommende sesong.

Velkommen til Fjellhammer IL, Sanchu!

Foto: Tom Fokstuen