Vi er veldig fornøyd med å få to nye spillere på utlån resten av denne sesongen.

Annmalie Lyngås Skjelstad (18 år) og Marie Louise Moen Berg (19 år) er på utlån fra Aker TH ut denne sesongen. Med Annmalie og Marie på plass, har Fjellhammer flere strenger å spille på i siste halvdel av sesongen. Jentene er spilleklare fra og med i dag.

Marie Berg er ny spiller på utlån ut sesongen fra Aker TH. Marie er en ung meget lovende linjespiller som fikk sin debut i Rema1000-ligaen mot Fana forrige sesong. Marie er veldig god å rykke i rom og å skape rom, og ikke minst løps- og kontringssterk. Marie er en litt annen spiller type enn våre to linjespillere Glasø og Garsjø. 

Marie Berg. Foto: Harald Gründel

Juniorlandslagsspiller Annmalie Lyngås Skjelstad er ny spiller på utlån ut sesongen fra Aker TH. Annmalie flyttet fra Stjørdal til Oslo for 2 sesonger siden for å begynne på Wang Toppidrett i Oslo.  Annmalie er en ung og meget lovende målvakt med god rekkevidde som kan nå lang. Hun hadde sin debut i Rema1000-ligaen for Aker TH, allerede i en alder av 17 år. 

Annmalie Lyngås Skjelstad. Foto: Harald Gründel

Vi ønsker Marie og Annmalie hjertelig velkommen til Fjellhammer IL. Vi gleder oss til å se dere på banen!