Damelaget med 2 poeng i kveld!

Endelig! Etter nesten 4 måneder siden forrige seier smakte det ekstra godt med 2 poeng på hjemmebane i dag.

FIL damene måtte gjøre en rask omstilling etter en skuffende forestilling mot Nordstrand for bare 3 dager siden. Og hvilken omstilling vi var vitne til i Lørenskoghallen i kveld.

Ålgård startet kampen best og ledet frem til 10 minutter var gått i første omgang. Så våknet FIL damene og satte inn et forrykende forsvar, anført av forsvarskjempene Christine Glasø og Martha Garsjø. Fremover på banen var Glasø et konstant uromoment og sammen med en kvikk Mie Rakstad var de toneangivende for en 14-12 ledelse til pause.

Etter hvilen startet Ålgård best og tok over ledelsen. Så kom fotrappe Helene Gabrielsen på banen og vartet opp med 5 flotte scoringer, samtidig som Agusta Magnusdottir stengte buret i andre enden. En skikkelig lagseier hvor flere spillere står frem og baner vei. Her kan du se en av Agusta sine flotte redninger.

Det ser ut til at Tom Fokstuen har fått skikk på mannskapet og at laget er i positiv utvikling. Dette kommer til å bli en svært spennende serieavslutning.

BB FIL, Christine Glasø
Målscorere FIL: Lene P Heiberg 3, Christine Glasø 4, Mie Rakstad 4, Marte Syverud 1, Helene Gabrielsen 5, Henriette Jack 6 (3), Celine Svendsen 3 og Victoria Sliwa 2.