Endelig var det tid for sesongens første hjemmekamp.

Første omgang starter jevnt, og vi sliter litt med å sette forsvaret. Forover kommer vi til mange sjanser, men sliter til tider med å sette ballen i mål, og omgangen er jevn. Vi går til pause med en 2 måls ledelse og stilling 12-10.

I andre omgang er forsvaret mye mer på, og sørger for at få baller slipper forbi. Vi gjør noen feil fremover, men gir oss ikke. Vi vinner kampen 25-19, og er veldig fornøyde med så få innslupne mål. Utrolig deilig med sesongens første seier.

Neste uke venter Gjerpen på bortebane. Vi tar en velfortjent frihelg, og er klar for ny god treningsuke på mandag. Takk til alle som kom og heiet på oss i hallen.

Foto: Harald Gründel

Mestscorende for Fjellhammer: 
Vilde Andersen Vinje – 5, også banens beste spiller
Christine Glasø – 4
Marte Syverud – 3

Mestscorende for Reistad:  Sofie Shauri Dalsveen – 5

Foto: Arild Hagen
Foto: Arild Hagen