Henriette Jack Larsen er tatt ut til landslagssamling for U-jentene (LK02). Samlingen er 28. september til 4. oktober på Gardermoen.

Det har vært mye usikkerhet rundt samlinger for yngre landslag den siste tiden, men nå er det altså bekreftet at alle landslag på kvinnesiden skal ha samlinger denne høsten.

Vi har tatt en prat med Henriette om uttaket.

En lang pause i samlinger for landslagene. Hva blir det beste med å samles igjen og hva gleder du deg mest til?
Det jeg gleder meg mest til blir nok å se alle igjen. Det har vært en lang pause så det er lenge siden vi har sett hverandre. Jeg gleder meg også veldig til å få startet opp igjen og komme i gang med full kontakt. Forrige samling var veldig annerledes der vi hadde null kontakt, så det var veldig rart.

VM for U-landslaget har blitt utsatt. Hvordan motiverer du deg for å få en plass med på U-landslaget til VM?
VM hadde vært utrolig kult å få blitt med på. Det krever mye innsats og arbeidet bak er hardt. Jeg har jobbet veldig bra de siste måneden, tross skaden jeg har! Nå er jeg tilbake på banen og endelig kan jeg jobbe med ting jeg kan forbedre. Det største fokuset fremover blir å holde seg frisk og skadefri. Samt også å jobbe med meg selv på banen og utenom!

Henriette er personlig sponset av Norsk Regnskap.

Foto: Harald Gråundel