Torsdag 27. august kl 20.30 spiller Fjellhammers damelag treningskamp mot Follo HK damer. Billettsalget åpner tirsdag kl 18.00.

Vi ønsker å invitere publikum til å se på, og legger ut 50 billetter for salg. Det er kun mulig å kjøpe billetter i app eller på vår hjemmeside. Billettsalget åpner i tirsdag 25.august kl 18.00 og stenger onsdag 26. august kl 23.59. Billett koster kr 100,- for voksen, og kr 50,- for barn/honnør/student. Det vil ikke være mulig å kjøpe billett i døra. Vi gjør oppmerksom på at det er kun lov å kjøpe én billett pr person, og ikke lov å videreføre/bytte billetten til andre grunnet smittesporing. Du må logge inn eller opprette bruker for å kjøpe billett, dette med tanke på smittesporing. 

Dersom du ikke har billett eller står på inngangsliste, vil du ikke blir sluppet inn i hallen. På grunn av eventuell smittesporing må klubben vite hvem som har vært i hallen under gjennomføring av arrangementet. 

Slik laster du ned appen:
Gå inn på AppStore eller GooglePlay på din smart-telefon og søk på «Fjellhammer Håndball». Last ned appen og opprett en egen bruker. Følg instruksjonen som appen gir. HURRA, du kan nå kjøpe billett, lese nyheter og se terminliste, mm.

MERK:
For å kunne gjennomføre arrangementet på en god måte, er det visse retningslinjer vi ber deg som tilskuer ta hensyn til:
– Det vil stå antibac ved inngangen og rundt om i hallen. Sprit hendene når du kommer og når du går. 
– Det er kun lov å sitte på oppmerkede plasser, det er ikke lov å stå.
– Publikum skal til enhver tid holde 1 meter avstand, dette gjelder også familiemedlemmer. 
– Unngå kødannelse, og husk 1 meter avstand overalt (i kioskkø, toalettkø, etc).
– Sesongkort/æreskort er ikke gjeldene.
– Dørene åpner kl 20.00. Kom i god tid slik at det er lettere å overholde avstandsreglene. 
– Det vil bli salg av kaffe, vaffel og sjokolade.

Mange har fått med seg at det det er lov med arrangementer opptil 200 mennesker. Grunnen for at vi ikke kan legge ut 200 billetter for salg, er at tribunen i Lørenskoghallen gjør det vanskelig når hver tilskuer skal ha 1 meter avstand til enhver tid.

Vi oppfordrer å gå eller sykle til Lørenskoghallen denne dagen. For deg som ankommer med bil, bruk den store parkeringsplassen. Inngang via hoveddøren til hallen.