Søndag 16.august spilte damelaget til Fjellhammer mot nyopprykkede Nordstrand. Dette var damelagets andre treningskamp etter forrige sesong.

Foto: Arild Hagen

Nordstrand åpnet kampen best og etter 20 minutter ledet de blåkledde 11-6. Etter at Fjellhammer jentene satte mer fart i ballen kom de ajòur på 11–11. Til pause stod det 13-12 i favør Nordstrand. Nordstrand åpnet også neste omgang best og ledet 18-13 etter 10 minutter spilt. Etter bedre forsvarsspill og mer tempo stod det 20-22 på tavlen. De blåkledde viste igjen at de mente alvor og kom seirende ut av kampen. Kampen endte 26-24.

Foto: Arild Hagen

Dagen før spilte damelaget mot elitelaget Oppsal der de tapte 33-27. Det var mye bra å ta med seg fra denne kampen og mye som må jobbes med inn mot seriestart. Uansett så var det et enstemmig damelag som var enige om at det var godt å spille håndball igjen.

Tirsdag 18.august spiller vi mot Aker Topphåndball på bortebane klokken 20:30. Vi håper på at kampen skal streames på Facebook. Vi holder dere oppdatert på Instagram, følg @fjellhammerdamer!

Foto: Arild Hagen
Foto: Arild Hagen
Foto: Arild Hagen