Denne våren har, som vi alle veit, vært annerledes. Det har det også i Fjellhammer IL, og våre A-lag bestemte seg for å gi noe tilbake til klubben.

Dame- og herrelaget satte i gang med både draktauksjon og Eliteauksjonen 2020, og engasjementet rundt har vært formidabelt.

Gruppe 3, som besto av Christine Glasø, Albertine Schaug Ellevold, Hanna Vestrheim, Henriette Jack Larsen, Rikke Kyvåg og Agusta Magnusdottir, fikk bud på å male bod. I går var de i aksjon og gjennomførte Eliteauksjonen.

Gruppe 10 gjennomførte sin jobb 20. juni og hadde i oppdrag å klippe hekk. Vinner av budrunden virket meget fornøyd med utført jobb, og anbefaler alle å booke disse karene fremover.

Styret gjør jobben! Fra venstre: daglig leder Per Nygren, Sportslig leder Karl-Rikard Sillén, styreleder Einar S Karlsen, økonomileder Jeppe Storm, vinner av budrunden Tommy Skjelstad.

På draktauksjonen fikk vi bud på alle draktene på både dame- og herrelaget. Disse vil bli overrakt til vinnerne ved første eller andre hjemmekamp for herrelaget.