Det var en klar gjeng som møtte på Gardermoen søndag morgen. Denne gangen gikk turen til Levanger.

Et lag som lå ett poeng bak oss før gårsdagens kamp, og kunne med det gå foran oss med seier. Vi hadde gjennom uken forberedt oss godt, så det var duket for et tett oppgjør.

Kampen starter godt for vår del og vi går opp i 3-0 tidlig. Utover i første omgang leder vi både med 5 og 6 mål, og jentene spiller god håndball. Levanger tar timeout halvveis ut i 1.omgang. Det viser seg å være smart og de henter oss sakte, men sikkert inn igjen. Til pause står det 15-13 i favør Levanger.

I pausen blir vi enig om å være mer presise i der vi gjør. Det er mange bra elementer å ta med seg ut i 2.omgangen. Samtidig var det viktig å være mer til stede i situasjonene, slik at det ikke ble overlatt til tilfeldigheten.

Jentene responderer godt etter pause og henter kjapt opp 2-måls ledelsen til Levanger. Herfra følger lagene hverandre tett og bytter på å lede. Ingen av lagene leder med mer enn ett mål. Begge lag tar timeout i siste minuttet av kampen, men ingen profiterer på dette, og stillingen ender til slutt 25-26 i favør Fjellhammer. To deilige poeng som vi virkelig måtte kjempe hardt for! Constance Hedenstad blir kåret til vår beste spiller.

Nå er det to uker til neste hjemmekamp mot CSK. De tapte med knappest mulig margin mot Junkeren i går, og er lystne på å revansjere dette når de besøker Lørenskohallen. Her er det duket for god håndball. Foreløpig ligger vi på en 6-plass med 8 poeng.

2 poeng smaker alltid godt!