Det var søndag kveld duket for et nytt oppgjør i Lørenskoghallen, og på motsatt side sto Oppsal.

Oppsal hadde før kampen 10 av 10 mulige poeng. Vi på vår side hadde ikke tapt i Lørenskoghallen siden før jul i fjor.

1.omgang

Det er en jevn første omgang i Lørenskoghallen. Begge lag har gjort jobben før kamp, og kommer med både trekk og mottrekk. Vi starter i et 5-1, noe som vi til tider treffer godt på. Lagene følger hverandre tett og på stillingen 5-6 blir kampens første timeout tatt, uten at dette påvirker kampen spesielt. Lagene fortsetter i samme sporet, før Oppsal tar grep om kampen og går på få minutter fra 12-12 til 12-15. Vi går til pause på stillingen 13-16.

I pausen gjør vi noen få justeringer forsvarsmessig, og prater om hvordan vi ønsker å utnytte de ulike variantene fremover i banen. Vi blir enig om å ta mål for mål, og jobbe oss sakte, men sikkert opp igjen.

2.omgang

2.omgang starter godt, og etter 15 min er vi oppe på 19-19. Et tett og kompakt forsvar, sammen med en god Daniella i mål gjør at vi klarer å stoppe mye av det Oppsal kommer med. På stillingen 20-20 tar igjen Oppsal grep om kampen og kontrer inn to kjappe mål. Oppsal beholder en ledelse på to til tre mål, før vi igjen får det til å flyte. Etter 27 min i 2.omg setter vi ballen i mål og stillingen er 25-26. Vi kommer dessverre ikke nærmere og vi taper til slutt med to mål. Og må erkjenne vårt første hjemmetap siden før jul i fjor.

Vi vil takke alle som kom på kamp i går og lagde stemning i hallen. Det ble igjen bevist at Lørenskoghallen er en vanskelig bortebane å komme til. Nå starter arbeidet med kampen mot Levanger førstkommende søndag.