På søndag spiller vi igjen ny kamp i Lørenskoghallen kl.18!

På motsatt banehalvdel står Oppsal. Et hardtsatsende lag som før sesongen har hatt et uttalt mål om å rykke opp. De kommer senest fra en seier 39-20 mot Junkeren.

Det er med andre ord en tøff kamp som venter oss i Lørenskoghallen. Vi kommer fra et kjipt 1-målstap i Tønsberg. En kamp hvor lite stemmer i 1.omgang og vi går til pause 7 mål bak Flint. Vi starter forrykende i 2.omgang og har hentet igjen ledelsen etter 10 min, men det holder dessverre ikke helt inn.

2.omgang er preget av et godt forsvar og en god kontra- og ankomstfase som vi skal ta med inn mot Oppsal. Fremover i banen blir det viktig å være tålmodige og jobbe seg til gode sjanser. Vi må inn i hver duell med maksimal innsats, og være skarpe i avslutningsøyeblikket. Klarer vi å få fart og flyt i spillet, er det få lag som klarer å stoppe oss. Ballen må settes i mål, noe som vil gjøre ankomst- og kontrafasen til Oppsal vanskeligere.

Bakover i banen skal vi sette et offensivt og tøft forsvar. Det blir viktig at vi spiller vårt spill i forsvar, og styrer Oppsal dit vi ønsker. Oppsal har gode spillere i alle posisjoner, noe som gjør at vi må være taktisk kloke i kampen, og det må legges inn litt ekstra innsats i alt vi gjør. Det må sloss som at hver ball er matchavgjørende.

Jentene trenger støtte i kampen mot Oppsal, og alt er lagt til rette for å se god Håndball. Lørenskoghallen er og skal forbli en vanskelig bortebane for tilreisende lag, og søndag skal ikke være et unntak. Ta med venner, familie, studenter, bekjente og ikke bekjente for å se topp håndball i Lørenskoghallen.

Billetter kjøpes i appen! Vi sees i hallen.