Forhåndsomtale Fjellhammer – Levanger

I morgen onsdag 23. mars er det ny hjemmekamp for damelaget. Det er Levanger som kommer på besøk til Lørenskoghallen.

I morgen entrer vi igjen parketten i Lørenskoghallen. På motsatt banehalvdel står Levanger. Et lag som til nå i sesongen har vist at de spiller god håndball, og innehar i skrivende stund 4.plassen som gir muligheten for å spille kvalifisering til Rema 1000-ligaen.

De kommer samtidig fra en hjemmeseier mot Ålgård hvor de scoret 7 sekunder før slutt i en kamp de vant med 1 mål.

For oss blir nøkkelen å sette et godt forsvar og gjøre jobben til målvaktene enklere. De siste kampene har vi vært fornøyde med det etablerte forsvaret og samarbeidet de har med målvaktene. Det er ingen grunn til å slutte med dette i kampen mot Levanger. Ved å gjøre dette vil det gi oss muligheten til å sette opp tempo.

Fremover i banen blir det viktig at vi spiller på styrkene til hverandre og setter opp i gode muligheter. Vi har den siste tiden hatt ekstra fokus på det kollektive spillet, og går inn for at det løsner ordentlig. Vi har på vår side har i 2022 tatt 4/4 poeng på hjemmebane, og vi skal gjøre alt vi kan for å få den trenden til å fortsette.

Sammen med et godt publikum vil Lørenskoghallen fortsette å være en tung bortebane for tilreisende lag.

Vinner vi på onsdag kan vi klatre på tabellen og være et steg nærmere fornyet kontrakt i 1.divisjon.

Billetter finner du i appen eller på hjemmesiden! Avkast kl.18:00.