Anniken er en venstrehendt spiller som kan bekle rollen både som bakspiller og kantspiller. Hun kommer fra LFH09 som har hatt de siste sesongene i 2. divisjon. Nå har hun signert en toårskontrakt med Fjellhammer IL.

Anniken er en litt annen spillertype enn det vi har fra før med Marie Munthe og Mia Humborstad Westgaard. Anniken har vist at hun virkelig vil utvikle seg i den tiden hun har trent med oss, noe som er viktig for laget (og meg som trener) med å komme på trening for å trene og ikke bli trent, sier Tom Fokstuen.

Vi tok en prat med Anniken om hennes signering med Fjellhammer IL: Etter et par ukers trening med Fjellhammer har jeg funnet meg godt til rette blant jentene. Det er en flott spillergruppe med høye ambisjoner og stå-på vilje. Tom legger opp til varierte, utfordrende og inspirerende treninger med fokus på kvalitet. Jeg tror Fjellhammer IL er en klubb jeg kan utvikle meg godt i, og jeg er klar til å fighte med laget for en god plassering. Jeg har troen på denne gjengen!

Anniken har også kommet meget godt inn i spillergruppa noe som også er viktig med tanke på å bygge en god kultur i årene som kommer. Jeg tror Anniken vil utvikle seg i takt med hele spillergruppe noe som lover godt i tiden som kommer. Som trener er jeg glad for at Anniken har valgt Fjellhammer IL de 2 neste sesongene, sier Tom Fokstuen.

Anniken Braaten