Sisse Marie Bøge Fahlberg skal spille i grønt frem til 2023! Sisse har spilt de 2 siste sesongen i naboklubben Rælingen HK.

«Grunnen til jeg velger Fjellhammer IL er at jeg har har hatt bruk for nye omgivelser og har hatt bruk for å komme en plass med mulighet for spilletid og utvikling. Laget/jentene virker kjempekoselige og har vært imøtekommende, jeg føler de har tatt godt imot meg og at jeg kommer til å passe godt inn i gruppen,» sier Sisse om signeringen med Fjellhammer IL.

«Med Sisse på plass får vi en målvakt med masse håndballerfaring fra Danmark og Rema1000-ligaen. Med utdannelse fra sportscollege i Danmark og idrettspsykologistudie ved Norges Idrettshøyskole vil Sisse ta en viktig, samlende rolle i laget», sier Tom Fokstuen.

Videre mener Tom at Sisse er en hærfører som tør å ta tak å samle et lag når det butter som verst. Sisse har en energisk og aggressiv stil, som kan skremme vettet av motstanderen – dette gjelder også på trening. Dette er egenskaper som enhver trener setter stor pris på å ha i sitt lag.

Målvakten sier hun håper hun kan bidra med erfaring og godt humør i laget. «Tom virker som en veldig organiserer og ivrig trenere, han har altid en plan bak alt vi gjør. Det liker jeg veldig godt, og jeg stoler veldig på det» sier en fornøyd Sisse. 

«Med sin erfaring fra Rema1000-ligaen kommer Sisse til være viktig for oss med tanke på å utvikle laget i den tiden som kommer. Jeg er veldig glad for at Sisse valgte Fjellhammer,» sier trener Tom Fokstuen.

Velkommen til Fjellhammer IL, Sisse!