Med 3 treningskamper på 4 dager holdt kreftene bare i en omgang for FIL damene i treningskampen mot Aker. En tynn spillerstall har gitt mye spilletid til de som har kunnet entre parketten, men også slitne ben. Nå går damene inn i en ny treningsperiode og spisser formen inn mot seriestart 13. september borte mot Ålgård.

Fellesnevner for de tre treningskampene har vært dårlig start og FIL har havnet bakpå i alle kampene. Med flere nye spillere inn i rekkene tar det litt tid å få satt alle avtaler både forover og bakover på banen. Kamputviklingen mot Aker hadde en god stigning utover i 1.omgangen og med 4 scoringer på rappen av FIL, ble forspranget hentet inn og lagene kunne gå likt til pause på stillingen 13-13.

2. omgangen er det lite å skrive om for FIL sin del. Aker takket for følget og stakk til slutt av med en komfortabel 34-22 seier. 

Det positive laget skal ta med seg fra kampen er at hele 9 spillere stod for de 22 scoringene som ble notert. Det viser en god bredde i laget og det var også mye fint småspill og enkeltprestasjoner som jentene skal ta med seg når alvoret starter i september. 

Målscore Fjellhammer:
Marte Syverud – 5
Albertine Schaug Ellevold – 4
Vilde Andersen Vinje – 3
Lene Petterson Heiberg – 2
Mie Elen Rakstad – 2
Henriette Jack Larsen – 1
Martha Garsjø – 1
Marlene Nergaard Skålhegg – 1
Hanna Vesterheim – 1

Toppscorer Aker: Mia Syverud – 7

Marte Syverud. Foto: Harald Gründel